ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Στο οδοντιατρείο του Μαρίνου Παπαδόπουλου, στο κέντρο της Αθήνας, εφαρμόζεται όλο το εύρος των σύγχρονων και πλέον έγκυρων θεραπειών στο χώρο της κλασικής και αισθητικής οδοντιατρικής, για την αποτελεσματική αντιμετώπιση κάθε προβλήματος.

Ειδικότερα, παρέχονται εξειδικευμένες υπηρεσίες στους παρακάτω τομείς:

Εμφυτεύματα

Τα εμφυτεύματα αποτελούν την καταλληλότερη επιλογή στην περίπτωση μερικής ή ολικής απώλειας δοντιών. Μοιάζουν αλλά και λειτουργούν όπως τα φυσικά δόντια, γι’ αυτό και δεν επηρεάζουν καθόλου τη δυνατότητα μάσησης, αλλά και την αίσθηση της γεύσης του ασθενούς. Επιπλέον, έχουν το πλεονέκτημα ότι δεν απαιτούν την τοποθέτηση ή αφαίρεσή τους από τον ασθενή, όπως οι μερικές ή ολικές οδοντοστοιχίες. 

Αισθητική Οδοντιατρική

Εφαρμόζεται ένα ευρύ φάσμα θεραπειών αισθητικής οδοντιατρικής, όπως η λεύκανση, με στόχο την ανάκτηση του πιο όμορφου χαμόγελού σας. Η λεύκανση χαρίζει φυσικό λευκό χαμόγελο, χωρίς να προκαλεί βλάβες ή ευαισθησίες στα δόντια.


Στοματική Χειρουργική

Στην ειδικότητα αυτή περιλαμβάνονται οι χειρουργικές επεμβάσεις που διενεργούνται στη στοματική κοιλότητα με χρήση τοπικής αναισθησίας, όπως τα εμφυτεύματα, οι ακρορριζεκτομές, η αφαίρεση έγκλειστων δοντιών κ.ο.κ.

Ακίνητη Προσθετική

Με τον όρο αυτό εννοούμε τη διαδικασία μέσω της οποίας αποκαθίστανται απώλειες που υπάρχουν μετά από την εξαγωγή (ενός ή περισσότερων) δοντιών.

Κινητή Προσθετική

Η κινητή προσθετική αποτελεί την ενδεδειγμένη λύση σε περιπτώσεις ολικής απώλειας δοντιών ή οδοντοστοιχιών με μεγάλες ελλείψεις.​​

Περιοδοντολογία

Αντικείμενο της Περιοδοντολογίας είναι η αντιμετώπιση των παθήσεων των ιστών που περιβάλλουν τα δόντια, δηλαδή των οστών και των ούλων, με συχνότερες την ουλίτιδα και την περιοδοντίτιδα.

Ενδοδοντία

Η Ενδοδοντία εστιάζει στη θεραπεία των παθήσεων του εσωτερικού τμήματος (πολφού) και των νεύρων των δοντιών.

Παιδοδοντία

Στο ιατρείο μας παρέχονται υπηρεσίες σχετικά με την υγεία των δοντιών και της στοματικής κοιλότητας των παιδιών και των εφήβων, με ιδιαίτερη έμφαση στο επίπεδο της πρόληψης, μέσω της σωστής εκπαίδευσής τους. 

Οδοντική Χειρουργική

Αποκατάσταση των κατεστραμμένων, από διάφορες αιτίες, δοντιών.